Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a omagiat joi, la deschiderea summit-ului NATO de la Bruxelles, curajul poporului şi forţelor armate din Ucraina, dar şi pe cel al ruşilor care, aflaţi în ţara lor, se exprimă împotriva războiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ne aflăm într-o perioadă critică pentru securitatea noastră. Suntem uniţi în a condamna agresiunea neprovocată a Kremlinului şi ne exprimăm sprijinul pentru suveranitatea şi integritatea teritorială a Ucrainei. Suntem hotărâţi să impunem noi costuri Rusiei pentru a o determina să termine acest război brutal. Aducem un omagiu curajului măreţ al poporului ucrainean şi al forţelor armate ucrainene care luptă pentru libertate şi pentru drepturile lor. Le aducem recunoştinţă celor din Rusia care vorbesc, cu curaj, împotriva războiului. Le auzim vocile şi acestea contează”, a afirmat Jens Stoltenberg joi, la deschiderea summit-ului extraordinar NATO care se desfăşoară la Bruxelles.
Acesta a precizat că joi se va discuta despre sprijinul aliaţilor din NATO pentru Ucraina, dar şi despre apărarea NATO acum şi în anii care vor urma pentru a răspunde noii realităţi de securitate din Europa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.