Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost externat, duminică, după câteva zile în care a fost tratat pentru o ocluzie intestinală, informează AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bolsonaro, care a ajuns miercuri la spital în Brasilia acuzând dureri abdominale şi o criză de sughiţ, a fost transferat în aceeaşi zi la spitalul Vila Nova Star din Sao Paulo. Iniţial, medicii au luat în calcul varianta unei operaţii, însă apoi au decis să nu intervină chirurgical. Timp de câteva zile preşedintele a fost hrănit printr-un tub. Medicii au decis, duminică, că el poate părăsi spitalul, după ce a reînceput să se hrănească normal.

În momentul în care a plecat din spital, Bolsonaro, bine dispus, le-a spus jurnaliştilor că speră să fie lăsat să mănânce antricot peste câteva zile. “A trebuit să respectt un regim, am făcut ce trebuia. Voiam să plec din prima zi, dar nu m-au lăsat. Sper ca în câteva zile o să pot să mănânc un antricot”, a afirmat el, potrivit Le Figaro.

În 2018, Jair Bolsonaro a fost înjunghiat în abdomen în timpul campaniei pentru alegeri. De atunci, el a fost operat de şase ori. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.