Doi pacienţi cu coronavirus au încetat din viaţă, duminică, la un spital din Amman, după o pană de curent la secţia de terapie intensivă, a anunţat ministrul Sănătătţii, Firas Al-Hawari, potrivit AP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Curentul s-a întrerupt din cauza unui scurtcircuit.

Spitalul privat Gardens este închiriat de guvernul Iordaniei pentru tratarea pacienţilor cu coronavirus.

Firas Al-Hawari a precizat că este în curs o anchetă cu privire la acest caz.

Mai multe persoane furioase s-au strâns în faţa spitalului şi forţele de ordine au format un cordon pentru a împiedica rudele pacienţilor să pătrundă în spital.

În martie, ministrul de atunci al Sănătăţii, Nathir Obeidat, a demisionat după ce câţiva pacienţi cu coronavirus au murit la un spital din Salt după ce rezervele de oxigen s-au epuizat.

Iordania a raportat până acum peste 763.000 de cazuri de infectare cu covid-19 şi aproape 10.000 de decese asociate coronavirusului. Din populaţia de 10 milioane, Iordania a vaccinat complet doar aproximativ 19 la sută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.