Guvernul de la Chişinău limitează la 20 % adaosul comercial pentru măşti chirurgicale, în contextul crizei provocate la nivel mondial de îmbolnăvirile cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vom limita mărimea adaosului comercial pentru măşti (medicale) şi alte mijloace de protecţie personală la 20%. Recomand comercianţilor de asemenea produse să "coboare preţurile şi picioarele pe pământ"”, a scris pe pagina sa de Facebook premierul Republicii Moldova Ion Chicu.

El spune că, din informaţiile autorităţilor, depozitele unor speculanţi sunt pline cu măşti şi le rcomandă acestora să le scoată în vânzare.

”Serviciul Fiscal de Stat si Inspecţia Financiară, joi, 27 februarie, vor vizita absolut toate farmaciile din ţara pentru a verifica preţurile. Vor verifica şi stocurile disponibile”, avertizează premierul moldovean.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.