Serviciile militare ucrainene de spionaj (GUR MOU) revendică miercuri ”eliminarea” lui Mihail Filiponenko, un oficial rus în zona ocupată, ucis în explozia maşinii sale, la Lugank, în estul Ucrainei, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Operaţiunea specială în vederea lichidării călăului Filiponenko a fost realizată în comun cu reprezentanţi ai mişcării de rezistenţă” ucrainene în această regiune, anunţă GUR, care face parte din Ministerul ucrainean al Apărării.

În paralel, trei persoane au fost ucise într-un atac rus vizând o casă în regiunea vecină Doneţk (est), au anunţat miercuri autorităţile ucrainene.

Acest atac a avut loc în sătucul Bagatir, situat în apropierea frontului în această zonă în care confruntări armate fac ravagii, a anunţat Serviciul ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă (DSNS).

Trei cadavre - ale unei femei şi doi bărbaţi - au fost scoase dintre dărâmăturile casei, anunţă pe Telegram DSNS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.