Şefa Guvernului italian Giorgia Meloni, în vârstă de 46 de ani, a anunţat vineri că urmează să se despartă de partenerul său, jurnalistul de televiziune Andrea Giambruno - care a făcut declaraţii vulgare înregistrate fără să ştie în marja unei emisiuni pe care o animă la postul privat Rete4 -, cu care are un singur copil, Ginevra, în vârstă de 7 ani, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Relaţia mea cu Andrea Giambruno, care a durat aproape zece ani, s-a terminat (...). Drumurile noastre s-au îndepărtat de o vreme şi a venit momentul să luăm act de acest lucru”, scrie ea într-un mesaj postat pe reţele de socializare alături de un selfie vechi de mai mulţi ani în care apare zâmbind împreună cu fostul său partener şi fiica lor pe atunci mică.

Acest anunţ intervine după difuzarea unor declaraţii scabroase ale lui Andrea Giambruno, în vârstă de 42 de ani, înregistrate fără ca acesta să ştie, în marja unei emisiuni pe care o animă la postul privat de televiziune Rete4.

Aceste declaraţii au fost difuzate marţi şi joi seara, într-o emisiune satirică, la postul Canale 5, alt post al grupului Mediaset, care aparţine familiei Berlusconi.

În înregistrarea difuzată joi seara, jurnalistul o întreabă pe o colegă ”cum te cheamă? Ne cunoaştem? Unde te-am văzut? Eram criţă?”.

”Cum, draga mea? Ştii că am o relaţie cu (nume cenzurat)? Tot Mediasetul o ştie şi acujm şi tu. Dar căutăm a treia participantă. Vrei să faci parte din grupul nostru de lucru? Ţi-ar plăcea?”, continuă el.

Aceste declaraţii au ajuns pe prima pagină a presei italiene şi pe reţele de socializare, creând o situaţie stânjenitoare pentru conducătoarea ultraconservatoare, care se află la putere de un an şi care s-a prezentat în campania electorală dept ”o mamă creştină”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.