Germania comandă vaccinuri pentru 2022, pentru situaţia în care ar fi nevoie de doze de vaccin pentru menţinerea imunităţii populaţiei faţă de Covid-19, a anunţat ministrul german al Sănătăţii, Jens Spahn, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spahn a apărat sâmbătă progresele făcute în ceea ce priveşte procurarea şi administrarea vaccinurilor, menţionând că au primit până acum o doză 2,3 milioane de germani.

“Acum comandăm vaccinuri pentru 2022, ca să le avem la îndemână. Nimeni nu ştie dacă va fi nevoie de o noi vaccinări... Capacitatea de producţie fiind mărită, vom comanda vaccinuri din precauţie. Dacă nu vom avea nevoie de ele, bine, dar dacă vom avea nevoie le vom avea”, a afirmat Spahn.

Guvernele europene s-au confruntat în ultima perioadă cu critici legate de procurarea vaccinurilor, după ce AstraZeneca, Pfizer şi Moderna au anunţat reducerea volumului livrărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.