Garda de corp a ministrului britanic al Afacerilor Externe, Dominic Raab, şi-a uitat arma în avion, la revenirea dintr-o deplasare în SUA, anunţă presa de la Londra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arma, un pistol semiautomat Glock 19, a fost descoperită de un om de la curăţenie, în teaca sa, pe un scaun din avionul companiei United Airlines, după aterizarea pe aeroportul londonez Heathrow.

"Suntem la curent cu incidentul survenit într-un zbor către Regatul Unit, vineri, 18 septembrie, şi luăm acest caz foarte în serios. Poliţistul implicat a fost eliberat din funcţiile operaţionale şi are loc o anchetă în acest sens", a anunţat Metropolitan Police.

Ministrul Dominic Raab a fost la Washington pentru a discuta cu partenerul american legat de Brexit.

În februarie, poliţistul britanic însărcinat cu protecţia lui David Cameron şi-a uitat pistolul şi paşaportul său şi al fostului premier britanic în toaleta unui avion.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.