Britanicii şi oameni din întreaga lume stau la o coadă de 7,8 kilometri pentru a-i aduce omagiu reginei Elizabeth II la Westminster Hall. Viner, Regele Charles III şi Regina Consoartă vor merge în Ţara Galilor, în ultima vizită în naţiunile din Regatul Unit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri, sicriul Reginei va rămâne pentru a doua zi în Westminster Hall. Mii de oameni sunt aşteptaţi pentru a-i aduce un omagiu Reginei, coada din timpul nopţii fiind de aproape 8 kilometri, relatează BBC.

Unii dintre cei prezenţi îi vor putea vedea pe Regele Charles III, Prinţesa Regală Anne, Ducele de York Andrew şi Contele de Wessex Edward la un priveghi de 15 minute în jurul sicriului, la ora locală 19:30.

În cursul zilei, regele Charles III şi Regina Consoartă vor merge în Ţara Galilor, marcând ultima vizită în toate cele patru naţiuni ale Regatului Unit. Ei vor merge la Parlamentul Galez unde vor primi condoleanţe şi se vor întâlni cu membrii Senedd.

Prinţul şi Prinţesa de Wales urmează să viziteze Centrul de antrenament al armatei Pirbright din Surrey pentru a se întâlni cu trupele din Commonwealth care iau parte la funeraliile de stat.

Regina Elizabeth II urmează să fie inhumată luni, la ora locală 19.30 (21.30, ora României), într-o ceremonie privată, în Capela St Georges a Castelului Windsor, la periferia de vest a Londrei, în urma unor funeralii de stat luni dimineaţa.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.