Franţa a raportat duminică o nouă scădere a numărului de infecţii COVID-19, pentru a patra zi consecutiv, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Datele Ministerului Sănătăţii arată 19.175 de infecţii cu noul coronavirus confirmate în 24 de ore, comparativ cu 20.586 în ziua precedentă.

În schimb, datele au arătat că numărul pacienţilor trataţi în spitale pentru această boală a crescut de la 27.369 la 27.694, după un declin de patru zile.

Numărul pacienţilor aflaţi la terapie intensivă a crescut la rândul său, de la 3.225 la 3.272.

Guvernul s-a opus solicitărilor de instituire a unei a treia carantine la nivel naţional din partea experţilor în domeniul sănătăţii, care se tem că răspândirea unor variante mai contagioase ale coronavirusului va duce la suprasolicitarea spitalelor.

Autorităţile vor să ţină sub control ratele de contaminare prin interdicţia de circulaţie pe timp de noapte şi prin reglementarea mai strictă a călătoriilor internaţionale.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.