Poliţia din Baltimore a anunţat că două persoane au murit şi alte 28 au fost rănite în urma unui atac armat, noaptea trecută, într-un complex de locuinţe din oraş, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Departamentul de poliţie al oraşului a precizat că trei dintre răniţi se află în stare critică după incidentul petrecut la numărul 800 de pe Gretna Avenue, în cartierul Brooklyn din Baltimore, puţin după miezul nopţii.

O tânără de 18 ani a fost declarată decedată la faţa locului, iar un bărbat de 20 de ani a fost declarat decedat după ce a fost transportat la un spital local, a precizat poliţia.

Nouă persoane au fost transportate de la locul atacului la spitale locale, în timp ce alte 20 de persoane afectate au mers la spitale din zonă, a precizat poliţia.

Departamentul de urgenţă al spitalului Medstar Harbor a tratat 19 pacienţi duminică dimineaţa, toţi suferind diverse răni, a precizat MedStar Health Baltimore pentru Reuters, într-un răspuns transmis prin e-mail.

"Nouă pacienţi grav răniţi au fost stabilizaţi şi transferaţi la centre de traumatologie din Baltimore", a spus acesta, adăugând că toţi pacienţii, cu excepţia unuia, au fost externaţi.

Departamentul de poliţie a precizat că duminică, în jurul orei 12:35, ofiţerii au răspuns la apeluri privind focuri de armă semnalate la numărul 800 din Gretna Court.

Sute de persoane erau adunate în zonă pentru un eveniment numit "Brooklyn Day", a declarat un martor pentru postul de televiziune Fox 45, adăugând că a auzit între 20 şi 30 de focuri de armă.

Comisarul interimar al poliţiei din Baltimore, Richard Worley, a declarat că deocamdată nu există informaţii despre suspecţi sau despre motivul atacului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.