Ben Grant, în vârstă de 30 de ani, fiul deputatei britanice Helen Grant, a plecat în Ucraina pentru a lupta împotriva ruşilor, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de Grant au plecat în Ucraina încă şase foşti soldaţi din armata britanică.

“Nu am fost trimis, nu există nicio legătură cu guvernul şi mama mea nu are legătură cu decizia mea. Vreau să fie clar, am decis singur să fac asta. Nici măcar nu i-am spus mamei”, a afirmat Ben Grant pentru The Guardian, în gara din Lvov, unde aştepta un tren către Kiev.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

El a precizat că a decis să plece în Ucraina după ce a văzut imagini în care ruşii bombardau o casă unde se afla un copil care ţipa. “M-sm gândit: eu am trei copii şi dacă ar fi fost copiii mei ştiu ce aş face, aş merge acolo să lupt. Apoi m-am gândit că aş vrea ca nişte oameni care sunt pregătiţi să vin ăsă mă ajute, să îmi salveze familia”.

Grant se aşteaptă ca şi alţi foşti soldaţi britanici să meargă în Ucraina. “În total vor mai veni 100 de oameni”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.