Fiul purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, Nikolai Peskov, victima unei farse la telefon, a refuzat joi să se înroleze în armata rusă pentru a lupta în Ucraina, după ce Vladimir Putin a anunţat miercuri o mobiliozare în acest sens, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un susţinător al opozantului rus încarcerat Aleksei Navalnîi, animatorul canalului YouTube Popular Politics, l-a sunat pe fiul purtătorului de cuvţnt al lui Putin şi s-a dat drept un ofiţer din poliţia rusă.

”Azi (joi), aţi primit o convocare şi nu aţi răspuns încă”, îi spune el şi în cheamă la un comisariat de poliţie a doua zi.

Nikolai Peskov pare jenat, la celălalt capăt al firului.

”Evident, nu voi veni mâine la ora 10.00”, i-a răspuns el.

”Ar trebui să înţăelegeţi că eu sunt fiul domnului Peskov şi că locul meu nu este tocmai acolo (...). Oricum, voi rezolva asta la alt nivel”, i-a spus fiul lui Peskov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.