Guvernul finlandez a anunţat că premierul Sanna Marin, care a părăsit în această săptămână summitul UE pentru a evita să se afle la originea unei contaminări cu noul coronavirus, a fost testată negativ cu Covid-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marin a făcut testul vineri şi va fi testată din nou luni.

Premierul va rămâne în autoizolare, ea urmând să îşi reia activitatea normală dacă rezultatul celui de-al doilea test va fi de asemenea negativ.

Vineri, Sanna Marin a părăsit summitul european, pentru a evita, ca măsură de precauţie, să se afle la originea unei contaminări cu noul coronavirus, ea primind confirmarea că a fost în contact cu un deputat din ţara sa testat pozitiv.

Spre deosebire de celelalte summituri, care au avut loc virtual, şefii de stat şi de guverne din statele membre UE s-au reunit joi şi vineri la Bruxelles la un summit la care au respectat distanţa de securitate şi au purtat mască de protecţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.