O femeie care purta un tricou Charlie Hebdo a fost înjunghiată de către un bărbat, în weekend, în Hyde Park, la Londra, şi a fost transportată la un spital, însă viaţa nu îi este în pericol, potrivit Poliţiei Londrei, care a lansat un apel în vederea găsirii atacatorului, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotografii şi înregistrări video postate pe reţele de socializare surprind un grup de persoane care staţionează în parc, pe o ploaie torenţială.

Un bărbat, îmbrăcat complet în negru, se apropie de o femeie care poartă un tricou care are drept imprimeu prima pagină din data de 9 noiembrie 2011 a revistei satirice franceze Charlie Hebdo - ”Dragostea este mai puternică decât ura” - şi o înjunghie de mai multe ori după care fuge.

Bărbatul este urmărit imediat de către mai mulţi martori ai acestei scene şi de o maşină aparţinând Poliţiei din Londra.

Femeia, rănită uşor la cap, a primit primele îngrijiri la faţa locului, de la Ambulanţa din Londra, după care a fost condusă la un spital din centrul capitalei britanice.

”Un cuţit a fost recuperat, în apropiere”, a anunţat într-un comunicat poliţia londoneză.

”Agenţi din Westminster lucrează împreună cu colegi de-ai lor din cadrul UCO de la Pacurile Regale în anchetarea şi identificarea persoanei care se face de vină”, potrivit aceleiaşi surse.

Poliţia a lansat un apel la martori în vederea găsirii autorului faptei.

”Ştim că acest asalt a fost văzut de un anumit număr de persoane, dintre care multe l-au filmat cu telefonul. Le cerem, dacă nu au făcut-o deja, să contacteze poliţia”, îndeamnă forţele de ordine.

”Ne aflăm în continuare în primele stadii ale anchetei noastre şi muncim dur în vederea găsirii persoanei vonovate. Cerem oamenilor să nu speculeze cu privire la motivul atacului până când nu stabilim toate faptele”, insistă poliţia.

Nicio arestare nu a fost efectuată pentru moment.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.