Dintre cele 157 de persoane care au murit în accidentul aviatic de duminică, din Etiopia, 150 erau din 35 de ţări, conform unui bilanţ anunţat de Ethiopian Airlines. Cele mai multe victime sunt din Kenya (32), relatează presa internaţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lista naţionalităţilor victimelor accidentului:

Africa: Kenya 32 de persoane, Etiopia 9, Egipt 6, Maroc 2, Djibouti 1, Mozambic 1, Rwanda 1, Sudan 1, Somalia 1, Togo 1, Uganda 1, Nigeria 1

America de Nord: Canada 18, SUA 8

Asia: China 8, India 4, Indonezia 1, Nepal 1

Europa: Italia 8, Franţa 7, Marea Britanie 7, Germania 5, Slovacia 4, Rusia 3, Austria 3, Suedia 3, Spania 2, Polonia 2, Belgia 1, Irlanda 1, Norvegia 1, Serbia 1

Orientul Mijlociu: Israel 2, Arabia Saudită 1, Yemen 1

Una dintre victime avea paşaport ONU.

Un avion al companiei Ethiopian Airlines, cu 157 de persoane la bord (149 de pasageri şi un echipaj de opt persoane), s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, în Etiopia. Aparatul, care făcea un zbor de la Addis Abeba la Nairobi, s-a prăbuşit la câteva minute după decolare. Nicio persoană nu a supravieţuit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.