Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a declarat, duminică, după explozia sângeroasă de pe bulevardul pietonal Istiklal din Istanbul, că a fost un “atac perfid” şi că toţi cei vinovaţi vor da socoteală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Imediat după atacul perfid, au fost trimise echipe de salvare şi poliţişti, iar răniţii au fost transportaţi rapid la spitalele din zonă. Unităţile avizate ale statului nostru depun eforturi pentru a-i scoate la iveală pe autorii acestui atac perfid. Eforturile de preluare a controlului Turciei şi naţiunii turce prin teroare nu au avut succes, nu au şi nu vor avea succes. Poporul nostru să fie sigur că toţi cei vinovaţi de ce s-a întâmplat pe bulevardul Istiklal vor primi pedeapsa cuvenită”, a spus Erdogan, potrivit Sabah.

Preşedintele a precizat că patru oameni au murit la locul exploziei şi doi la spital şi că alte 53 de persoane au fost rănite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.