Premierul britanic Boris Johnson i-a adus un omagiu prinţului Philip, imediat după anunţarea decesului acestuia, la vârsta de 99 de ani, şi a prezentat condoleanţe reginei Elizabeth a II-a şi familiei regale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”El a condus familia regală de-a lungul tuturor acestori ani, alături de regină. Prin titlul său de duce de Edinburgh, el a inspirat mii de tineri britanici în existenţa sa. Ni-l vom aminti prin tot ceea ce a făcut”, a declarat Boris Johnson.

”Era un soţ devotat cuplului său, un tată iubitor. La nunta lor de aur, regina Elizabeth a spus că naţiunea are o datorie faţă de el, iar eu sunt sigur că este adevărat. Transmitem azi condoleanţele noastre reginei Elizabeth, Majestata Sa, şi întregii sale familii. Ca naţiune şi regat, salutăm activitatea extraordinară a prinţului Philip, duce de Edinburgh”, a declarat premierul conservator.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.