Eminem îl critică în mod brutal pe preşedintele american Donald Trump într-un nou videoclip, relarează BBCNewsbeat, probabil cel mai feroce şi mai ”exhaustiv” în hip-hop, comentează CNN, în care rapperul îl insultă pe şeful statului american în toate chipurile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rapperul îl cataloghează drept un ”tataie rasist de 94 de ani” şi îşi atacă pe fanii care-l susţin pe locatarul Casei Albe în această piesă freestyle de patru minute şi jumătate.

”Oricărui fan de-al meu care-l susţine (îi spun), trag o linie pe nisip, ori eşti pro, ori eşti contra”, spune el în clip, difuzat în noaptea de marţi spre miercuri la BET Hip Hop Awards, la Fox Theater.

Utilizatori de pe Twitter abia aşteaptă să vadă dacă Trump îi va răspunde.

În această piesă freestyle, ”The Storm”, Eminem apare într-o parcare, îndreptându-se către camera de filmat.

”Dacă nu eşti hotărât pe cine placi mai mult şi eşti împărţit cu privire la cine susţii, am s-o fac eu pentru tine aşa”, spune el, arătând degetul mijlociu.

Rapperul în vârstă de 44 de ani îl atacă pe Trump, în vârstă de 71 de ani, pentru că-i critică pe jucătorii din National Fotball League (NFL) care ”îngenunchează” şi pentru că provoacă ”drame” pe reţele de socializare.

”Aşa distrage el atenţia şi pe deasupra se bucură de o atenţie uriaşă atunci când atacă NFL, aşa că noi ne concentrăm pe asta în loc să vorbim despre Puerto Rico sau reforma armelor de foc pentru Nevada”, spune el.

”Toate aceste tragedii oribile, iar el se plictiseşte şi mai degrabă ar provoca o furtună pe Twitter cu Packers”.

Rapperul, al cărui adevărat nume este Marshall Mathers, îl cataloghează pe preşedintele Statelor Unite drept un rasist.

”Rasismul este singurul lucru la care este fantastic, pentru că aşa are el orgasm, este portocaliu”.

Eminem îl laudă totodată pe fostul preşedinte Barack Obama.

”Mai bine îl susţinem pe Obama, pentru că ce-avem în Biroul (Oval) acum este un kamikaze care probabil va provoca un holocaust nuclear în timp ce se sparge drama”.

Jucătorul de fotbal american Colin Kaepernick, jucătorul de bachet LeBron James, Snoop Dogg şi J. Cole se află printre cei care şi-au exprimat aprecierea, pe Twitter, faţă de această piesă freestyle.

Aceasta nu este prima oară când rapperul din Detroit îl critică pe miliardarul republican din New York.

El a difuzat anul trecut un clip cu o piesă freestyle de nouă minute, ”Campaign Speech”, în care îl cataloga pe comandantul suprem drept un ”tun slobod” care ”nu are de dat socoteală nimănui”.

Cardi B este marele câştigător al BET Hip Hop Awards. El a obţinut cinci trofee, între care şi ”Single of the Year” pentru piesa ”Bodak Yellow”.

Kendrick Lamar a obţinut patru premii, inclusiv ”Album of the Year”.

DJ Khaled, Nicki Minaj şi JAY-Z s-au bucurat de asemenea, de succes.

CNN, care precizează că nu a obţinut o reacţie din partea Casei Albe, prezintă 11 versuri pe care le consideră cele mai explozive: 'A kamikaze that will probably cause a nuclear holocaust', 'Trump, when it comes to giving a s--- you're stingy as I am', 'Racism's the only thing he's Fantastic 4 cause that's how he gets his rock off, he's orange', 'Cause he cannot withstand the fact we're not afraid of Trump', 'All these horrible tragedies and he's bored and would rather cause a Twitter storm', 'Who's going to pay for his extravagant trips', 'Same shit that he tormented Hillary for and he slandered then does it more', 'This racist 94-year old grandpa', 'To him, you're zero cause he don't like his war heroes captured', 'F--- that, this is for Colin, ball up a fist and keep that s--- balled like Donald the b----' şi 'The rest of America stand up. We love our military and we love our country but we f------ hate Trump'.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.