Prima dezbatere cu Joe Biden în vederea alegerilor prezidenţiale de la 3 noiembrie nici măcar nu începuse, când Donald Trump clama că a terminat-o, potrivit unui e-mail pe care echipa de campanie a miliardarului republican l-a tirmis, din neatenţie, cu câteva ore înainte de prima întâlnire faţă în faţă cu rivalul său democrat, relatează site-ul de ştiri Politico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest mesaj a fost trimis marţi, la ora locală 18.30 (miercuri, 1.30, ora României), cu două ore şi jumătate înainte de deschiderea dezbaterii.

În acest e-mail, preşedintele republican în exerciţiu prezintă o dezbatere ”care va rămâne în istorie”, în pofida faptului că aceasta nu se produsese încă.

”Am arătat poporului american că mă voi bătea mereu pentru America mai întâi (America First) şi că nu voi înceta niciodată să muncesc pentru a face America măreaţă din nou (Make America Great Again, MAGA)”, scrie el.

”Ştiu că presa «fake news» va scroe doar minciuni despre dezbatere şi despre forţa mişcării noastre”, se mai arată în mesaj, al cărui scop este să adune fonduri.

”Am fost cu adevărat dezamăgit să văd că aţi ales să nu acţionaţi pentru a face din ziua de azi cea mai bună zi de strângere de fonduri”, adaugă Donald Trump în acest e-mail.

PRECEDENTUL BIDEN

Aceasta nu este prima oară când are loc acest tip de eroare de comunicare a unui candidat.

În noiembrie 2019, într-un e-mail al lui Joe Biden, pe atunci candidat la învestirea Partidului Democrat, se anunţa că acesta tocmai a încheiat cea de a cincea dezbatere democrată.

E-mailul respectiv a fost trimis cu şase ore înainte de începerea dezbaterii.

”Sper că v-am făcut mndri de mine şi sper că am explicat întregii lumi de ce este importantă campania noastră”, se arăta în mesaj, al cărui scop era tot strângerea de fonduri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.