Două persoane au fost împuşcate mortal şi 14 au fost rănite la o petrecere dintr-o localitate din statul New York, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia din oraşul Rochester, alertată, a anunţat sâmbătă că la faţa locului erau aproximativ 100 de persoane, în condiţiile în care petrecerile sunt interzise din cauza pandemiei.

„Aceasta este cu adevărat o tragedie de proporţii epice”, a declarat reporterilor un şef al poliţiei.

Nu a fost arestat vreun suspect şi nu a fost identificat motivul atacului. Cele două victime sunt un bărbat şi o femeie cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani. 

Niciunul dintre cei 14 răniţi nu se află în pericol.

„Persoane ţin aceste petreceri ilegale şi nesancţionate, care nu sunt sigure, mai întâi, din cauza Covid, apoi adaugi alcool şi violenţă şi devine o reţetă pentru dezastru”.

Poliţia din oraş este sub presiune în urma morţii lui Daniel Prude, bărbat de culoare, în arest. El a murit în luna martie, dar cazul a devenit public recent. La'Ron Singletary a renunţat la funcţia de şef al poliţiei din Rochester, spunând că a fost denaturat modul în care a gestionat cazul. Şapte ofiţeri au fost suspendaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.