Poliţia a arestat două persoane în legătură cu atentatul cu o dubă comis la Barcelona, pe celebrul bulevard Las Ramblas, a anunţat joi seara preşedintele regiunii spaniole Catalonia, relatează The Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carles Puigdemont a revizuit totodată bilanţul victimelor, în această conferinţă de presă pe care a susţinut-o joi noaptea.

El a anunţat că s-a confirmat moartea a 12 persoane, iar cel puţin alte 80 au fost spitalizate, după ce o dubă a intrat în zona pietonală a bulevardului aglomerată.

Ministrul de Interne al regiunii a anunţat anterior, într-un mesaj postat pe Twitter, că cel puţin 13 persoane au fost ucise în atac.

Primarul barcelonei Ada Colau a anunţat că un moment de reculegere urmează să aibă loc în principala piaţă din oraş vineri la prânz, pentru a arăta că nu ne este frică şi că suntem mai uniţi ca niciodată”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.