Doi musulmani şi-ar fi pierdut viaţa după ce o dubă albă a intrat într-un grup de pietoni, în apropiere de moscheea Finsbury Park din Londra, relatează The Sun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe de altă parte, martori citaţi de The Guardian vorbesc de până la 10 răniţi.

Poliţia nu a confirmat deocamdată niciun numpr de victime.

Evening Standard citează persoane care au văzut incidentul şi potrivit cărora un bărbat a ieşit din vehicul şi a înjunghiat cel puţin o persoană.

O persoană. despre care se crede că ar fi şoferul, a fost arestată în urma coliziunii din apropiee de Moscheea Finsbury Park, aflată pe strada Seven Sisters. Martori citaţi de ABC News spun că în duba albă ce a intrat în mulţime se aflau trei persoane, dintre care două ar fi fugit. Informaţia nu a fost confirmată oficial. 

Ofiţerii au fost chemaţi să intervină în jurul orei locale 0.20 (2.20 ora României) şi se află încă la faţa locului. 

Poliţia din Londra şi serviciul antiterorism au demarat anchete în legăcută cu incidentul, relatează The Guardian. Ofiţerii anchetează dacă a fost vorba de o coliziune accidentală sau intenţionată şi ofiţeri înarmaţi au fost desfăşuraţi ca măsură de precauţie. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.