Bombardamentele ruseşti au provocat joi dimineaţa moartea a două femei şi rănirea unui bărbat în oraşul Nikopol, din sudul Ucrainei, au anunţat autorităţile regionale, relatează Le Monde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Armata rusă a bombardat Nikopol în cursul dimineţii cu artileria grea", a declarat guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk, Serhi Lîssak, pe Telegram.

Loviturile au ucis două femei, în vârstă de 60 şi 46 de ani, şi au rănit un bărbat de 86 de ani, a adăugat el, precizând că şapte clădiri au fost avariate. Mesajul său este însoţit de fotografii care arată o casă cu pereţii spulberaţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Anterior, Ucraina anunţase că a fost ţinta unui nou atac nocturn din partea Rusiei, care a folosit treizeci şi cinci de drone Shahed de fabricaţie iraniană, dintre care treizeci şi patru au fost doborâte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.