Preşedintele american Donald Trump a comunicat într-o postare pe Twitter că dacă ar fi vrut să îl concedieze pe procurorul special Robert Mueller, ar fi făcut-o deja şi a calificat drept "fake news" informaţiile în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dacă aş fi vrut să îl concediez pe Robert Mueller în decembrie, după cum au scris cei de la New York Times, l-aş fi concediat. Doar ştiri false de la un ziar părtinitor”, a precizat Trump pe Twitter.

Procurorul special Robert Mueller investighează campania Trump privind o posibilă colaborare cu Rusia în alegerile prezidenţiale din 2016. Preşedintele l-a atacat recent în repetate rânduri pe Mueller, susţinând că nu a existat nicio colaborare între campania sa şi Rusia şi că investigaţia nu ar trebui să aibă loc. De asemenea, marţi, secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Sanders, a declarat că Trump a fost sfătuit să îl concedieze pe Mueller şi că „preşedintele consideră că are, cu siguranţă, puterea de a face acest lucru”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.