Fostul preşedinte Donald Trump a declarat în cadrul unui miting în Ohio că va face "un anunţ foarte mare" pe 15 noiembrie, la Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida. Trump a fost sfătuit de mai mulţi dintre locotenenţii săi cheie să îşi anunţe cea de-a treia campanie prezidenţială din unul dintre statele de luptă pe care le-a pierdut la limită în faţa lui Joe Biden în 2020, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Voi face un anunţ foarte mare marţi, 15 noiembrie, la Mar-a-Lago, în Palm Beach, Florida", a declarat Trump, în cadrul unui miting în Ohio, înainte de a sublinia importanţa de a vota la alegerile de marţi..

Principalii consilieri ai lui Trump au avut în vedere a treia săptămână din noiembrie ca punct de lansare ideal pentru campania sa prezidenţială din 2024, au declarat anterior pentru CNN surse familiare cu acest subiect.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Trump a fost sfătuit de mai mulţi dintre locotenenţii săi cheie să îşi anunţe cea de-a treia campanie prezidenţială din unul dintre statele de luptă pe care le-a pierdut la limită în faţa lui Joe Biden în 2020, potrivit unei surse apropiate discuţiei, deşi alţii l-au încurajat să rămână în Florida, unde rămâne foarte popular în rândul alegătorilor republicani din acest stat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.