Preşedintele amenican Donald Trump a declarat că există opţiunea unei intervenţii militare în Venezuela. El a precizat că a refuzat o întrevedere cu Nicolas Maduro, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cu siguranţă, este ceva… este o opţiune”, a spus Trump într-un interviu pentru CBS, întrebat în legătură cu o posibilă trimitere de trupe.

Donald Trump a menţionat că în urmă cu ceva timp Maduro a solicitat o întrevedere cu el, însă a fost refuzat. “Am decis atunci să refuz, pentru că s-au întâmplat multe lucruri oribile în Venezuela. A fost cea mai bogată ţară din regiune. Iar acum vedem sărăcia, nemulţumirile şi toate lucrurile care se întâmplă”, a afirmat el.

Preşedintele venezuelan Nicolas Maduro s-a declarat, sâmbătă, în favoarea desfăşurării de alegeri legislative anticipate în acest an în Venezuela, deşi acestea ar trebui să aibă loc doar în 2020.

La 23 ianuarie, Juan Guaido s-a proclamat la 23 ianuarie şef interimar al statului. Guaido prezidează Adunarea Naţională venezueleană.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.