Preşedintele Donald Trump pune audienţa scăzută a galei premiilor Oscar pe seama lipsei de staruri, spunând despre sine că este excepţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat pe Twitter, el a scris: „Cea mai scăzută audienţă din istorie a Oscarurilor. Problema este că nu mai avem staruri - cu excepţia preşedintelui vostru (glumesc, desigur)”.

Potrivit Nielsen, numărul celor care au urmărit gala de duminică seară a scăzut cu 26,5 milioane, cu 19% faţă de anul trecut, scrie Variety. 

Comitetul Republican Naţional şi alte grupuri ale conservatorilor au spus că scăderea numărului de telespectatori este legată de faptul că prezentatorii şi câştigătorii se folosesc de scena Oscarurilor pentru a face declaraţii politice, o tradiţie din anii 1970.

Gazda show-ului, Jimmy Kimmel, şi alţi prezentatori ai galei au făcut referire la preşedintele american de patru ori în timpul transmisiunii în direct, precum şi o glumă despre vicepreşedintele Mike Pence.

Referitor la discursurile politice, atenţia a fost concentrată pe probleme ca mişcarea #MeToo, diversitate, atacul armat din Parkland şi „visătorii”.

Drept răspuns la comentariul făcut de Trump, vedeta de televiziune Jimmy Kimmel a scris marţi pe Twitter: „Mulţumim, preşedinte cu cel mai mic coeficient din istorie”.

Gala premiilor Oscar 2018 a avut loc pe 4 martie, al Los Angeles, iar marele câştigător a fost filmul „The Shape of Water”, regizat de Guillermo del Toro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.