Donald Trump a făcut, sâmbătă, un comentariu la adresa spectacolului de pe Broadway al regizorului şi unuia dintre criticii lui vehemenţi Michael Moore. În replică, cineastul l-a asigurat că preşedinţia lui va fi una scurtă, un „angajament limitat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Deşi în afara sferei preşedinţiei, trebuie să spun că show-ul de mântuială al lui Michael Moore de pe Broadway a fost o bombă şi a fost anulat forţat. Trist!”, a scris pe Twitter preşedintele SUA.

Donald Trump l-a criticat sâmbătă pe activistul liberal, la câteva zile după ce one-man show-ul lui, „The Terms of My Surrender”, regizat de Michael Mayer, şi-a încheiat reprezentaţiile programate timp de 12 săptămâni la Belasco Theatre. Ultima a avut loc pe 22 octombrie.

Astfel, afirmaţia potrivit căreia spectacolul a fost anulat forţat este o denaturare a realităţii. Moore a anunţat recent planuri de a porni într-un turneu american cu acest show, vara viitoare.

Spectacolul anti-Trump examinează peisajul politic şi cultural actual din SUA, precum şi experienţele personale care l-au făcut pe Moore să devină activist.

„Terapie pentru liberali”, a scris criticul Frank Scheck de la The Hollywood Reporter într-o cronică. El l-a numit pe Michael Moore un povestitor „amuzant şi atrăgător”.

Printre subiectele abordate în acest spectacol se numără criza apei potabile din Flint (Michigan) şi statisticile îngrijorătoare privind sănătatea oamenilor din zonă în urma contaminării mediului.

În luna august, Michael Moore a condus spectatorii săi la Trump Tower din New York pentru a protesta faţă de reacţia preşedintelui la violenţele din Charlottesville (Virginia).

Deşi l-a invitat în numeroase rânduri şi i-a păstrat un loc special preşedintelui SUA în sala de spactacole, Donald Trump nu a participat la nicio reprezentaţie.

„Probabil ai confundat show-ul meu de succes de pe Broadway cu preşedinţia ta - care este o bombă şi se va încheia devreme. Deloc trist. Pe Broadway, Donald, i se spune «angajament limitat» - exact ce plănuim să facem din preşedinţia ta”, i-a răspuns Michael Moore lui Trump.

În primăvara acestui an, regizorul Michael Moore a anunţat că pregăteşte documentarul „Fahrenheit 11/9”, titlul care face referire la ziua în care Donald Trump a fost declarat preşedinte al Statelor Unite - 9 noiembrie 2016.

Cineastul susţine că numeroase dezvăluiri despre preşedinte vor fi făcute şi că filmul are ca scop dizolvarea „scutului de teflon” al lui Trump şi a preşedinţiei lui.

Totuşi, lansarea documentarului „Fahrenheit 11/9” al lui Michael Moore, al cărui producător executiv este Harvey Weinstein, este pusă sub semnul întrebării, după ce compania Colony Capital a anunţat că va investi în Weinstein Co. Preşedintele acesteia este Thomas J. Barrack Jr., prieten apropiat al preşedintelui american.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.