Preşedintele Donald Trump a denunţat miercuri că este lipsă de "curaj" din partea vice-preşedintelui său Mike Pence, care a anunţat că nu se va opune certificării victoriei lui Biden, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mike Pence nu a avut curajul de a face ceea ce trebuia făcut pentru a proteja ţara şi constituţia noastră", a scris pe Twitter locatarul de la Casa Albă. 

Pence şi-a prezentat argumentele într-o scrisoare publicată chiar înainte de deschiderea unei sesiuni extraordinare a Congresului menită să înregistreze oficial rezultatele prezidenţiale din 3 noiembrie.      

Preşedintele Donald Trump, care refuză să-şi recunoască înfrângerea, i-a cerut în mai multe rânduri lui Mike Pence, care prezidenază această sesiune, să profite de acest lucru şi să refuze să recunoască victoria democratului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.