Preşedintele american Donald Trump a avertizat miercuri Senatul să nu adopte o rezoluţie care i-ar restrânge capacitatea de a declanşa război împotriva Iranului, afirmând că acest lucru ”ar da un semnal foarte prost şi ar permite Teheranului să acţioneze cu impunitate, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Este foarte important pentru securitatea ţării noastre că Senatul Statelor Unite să nu voteze în favoarea rezoluţiei referitoare la dreptul de a declaşna război împtoriva Iranului. Ne descurcăm foarte bine cu Iranul şi nu este momentul să dăm dovadă de slăbiciune”, a scris Trump pe Twitter.

Democraţii au susţinut luna trecută că au voturile în camera controlată de republicani pentru a aproba măsura, care ar cere ca preşedintele să ceară acordul Congresului pentru o acţiune militară împotriva Iranului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.