Un român şi prietena sa care locuiesc într-un apartament în East Ham se află între cele şapte persoane arestate de poliţişti britanici înarmaţi în urma unei descinderi care ar putea avea legătură cu atentatul de la Londra, potrivit unei martore citate de The Daily Telegraph.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui corespondent The Telegraph, Harry Yorke, aflat la faţa locului, proprietarii Sam's Chicken Shop, situat lângă apartamentul percheziţionat de poliţişti duminică după-amiază, au declarat că şapte persoane au fost arestate.

Mathu Sivahran, o martoră la percheziţie, a declarat că cei doi români au fost arestaţi împreună cu alţi cinci bărbaţi de culoare, dintre care unul ”îmbrăcat în haine islamice”.

”S-a întâmplat acum două ore, înjurul orei 14.15 (16.15, ora României). Am văzut poliţişti înarmaţi fugind pe acopriş, care au strigat «mâinile sus» şi i-au înconjurat”, a declarat ea pentru The Telegraph.

”Apoi i-au scos afară pe cei cinci bărbaţi de culoare şi pe român şi prietena lui”, continuă ea.

”Unul dintre tipii de culoare purta pe cap un acoperământ integral islmic”.

”Vin destul de mulţi români aici. El era un băiat drăguţ, liniştit. Era întotdeauna un băiat bun când comanda mâncare”, a mai declarat ea.

Pe de altă parte, era neclar dacă dacă această percheziţie are legătură cu atentatul de sâmbătă noaptea, scrie ibtimes.co.uk.

Doisprezece suspecţi au fost arestaţi anterior, în urma unei operaţiuni a poliţiei britanice înarmate la Barking.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.