Două persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite uşor joi seara în mai multe explozii accidentale într-o parcare subterană la Nussbaumen, în nordul Elveţiei, anunţă vineri într-un comunicat poliţia, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Este vorba despre un accident ale cărui circumstanţe exacte nu sunt cunoscute în această etapă, declară agenţiei Keystone-ATS un purtător de cuvânt al poliţiei cantonului Aargau, Daniel Wächter.

El exclude un act criminal sau un atentat.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Exploziile au avut loc joi seara, în jurul orei locale 19.00 (20.00, ora României).

Cele două persoane ucise au fost găsite într-o parcare subterană, în acest orăşel care se află la 25 de kilometri nord-vest de Zurich.

Cei 11 răniţi au suferit tăni uşoare.

Pagubele materiale sunt considerabile.

Un incendiu care a izbucnit după explozie s-a extins la un etaj al blocului de deasupra parcării subterane, potrivit poliţiei.

Salvatori au evacuat aproximativ 100 de persoane.

Poliţia a ordonat aterizarea imediată a unor drone care filmau scena, pentru a nu afecta trei elicoptere angajate de către salvatori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.