Două persoane au fost ucise într-un atac armat, în provincia Petchaburi, în sudul Thailandei, anunţă miercuri poliţia thailandeză, care l-a încercuit pe atacator, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţia a încercuit zona, unde un bărbat înarmat a început să tragă şi a ucis doi bărbaţi şi a rănit altă persoană”, declară AFP un purtător de cuvânt al poliţiei, Achayon Kraithong.

Atacul armat a avut loc în Petchaburi, la aproximativ 100 de kilometri sud-vest de Bangkok, către ora locală 15.00 (10.00, ora României), a precizat el, adăugând că ”situaţia este în curs”.

Thailanda, o ţară cu un nivel mare de deţinere de arme de foc, a înregistrat în ultimele luni o serie de incidente de acest fel.

Regatul a fost îndoliat în octombrie de cel mai sângeros măcel din istoria sa recentă, în care un fost agent de poliţie a ucis 36 de persoane - inclusiv 24 de copii - în provincia Nong Bua Lamphu (nord-est).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.