Doi civili au fost ucişi sâmbătă în atacurile ruseşti asupra oraşului Avdiivka, în estul Ucrainei, a anunţat duminică administraţia regiunii Doneţk, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Încă o persoană a fost rănită, dar într-o altă parte a regiunii, potrivit administraţiei regiunii Doneţk. 

Oleh Sinehubov, guvernatorul regiunii Harkov, tot din estul Ucrainei, a anunţat, duminică, la rândul său, că o femeie de 54 de ani şi un bărbat de 57 de ani au fost ucişi, iar o femeie a fost rănită într-un atac aerian rusesc desfăşurat în cursul nopţii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Într-una dintre puţinele sale ofensive lansate în ultimele luni, armata rusă a continuat sâmbătă pentru a cincea zi la rând atacurile asupra Avdiivka, cu bombardamente atât de violente, încât echipele de urgenţă nu au putut recupera morţii din clădirile distruse.

Duminică, Statul Major General al forţelor armate ucrainene a declarat că forţele sale au respins 15 atacuri ruseşti în apropiere de Avdiivka, Tonenke şi Pervomaiske, în regiunea Doneţk, forţele ruseşti lansând lovituri aeriene intense în zonă.

CITEȘTE ȘI Bombardamentele ruseşti asupra oraşului ucrainean Avdiivka au continuat pentru a cincea zi consecutiv. SUA spun că Moscova a început o nouă ofensivă - VIDEO

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.