Directorul Agenţiei Centrale americane de Infornaţii (CIA) William Burns a fost testat pozitiv covid-19 joi, după ce s-a întâlnit, cu o zi mai înainte, cu preşedintele american Joe Biden, anunţă într-un comunicat principala agenţie americană de informaţii externe, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

William Burns s-a aflat în prezenţa preşedintelui Joe Biden miercuri, în cursul unei reuniuni la care s-a respectat distanţarea socială şi la care a purtat o mască de tip FFP2, subliniază CIA.

”Discuţia lor nu este considerată drept un caz de contact”, precizează CIA.

Directorul Agenţiei, în vârstă de 65 de ani, ”este complet vaccinat şi a făcut un «booster» împotriva covid-19 şi prezintă doar simptome uşoare”, mai precizează spionajul american.

Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost vaccinat miercuri cu a doua doză ”booster” anticovid, Pfizer-Biontech.

William Burns continuă să-şi exercite funcţia de director al CIA prin muncă de la distanţă şi urmează să se întoarcă la locul de muncă după o o peroadă de izolare de cinci zile şi un test negativ, potrivit consemnului Centrelor de prevenire şi luptă împotriva bolilor (CDC).

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.