Directorul Agenţiei Centrale americane de Infornaţii (CIA) William Burns a fost testat pozitiv covid-19 joi, după ce s-a întâlnit, cu o zi mai înainte, cu preşedintele american Joe Biden, anunţă într-un comunicat principala agenţie americană de informaţii externe, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

William Burns s-a aflat în prezenţa preşedintelui Joe Biden miercuri, în cursul unei reuniuni la care s-a respectat distanţarea socială şi la care a purtat o mască de tip FFP2, subliniază CIA.

”Discuţia lor nu este considerată drept un caz de contact”, precizează CIA.

Directorul Agenţiei, în vârstă de 65 de ani, ”este complet vaccinat şi a făcut un «booster» împotriva covid-19 şi prezintă doar simptome uşoare”, mai precizează spionajul american.

Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost vaccinat miercuri cu a doua doză ”booster” anticovid, Pfizer-Biontech.

William Burns continuă să-şi exercite funcţia de director al CIA prin muncă de la distanţă şi urmează să se întoarcă la locul de muncă după o o peroadă de izolare de cinci zile şi un test negativ, potrivit consemnului Centrelor de prevenire şi luptă împotriva bolilor (CDC).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.