O femeie din România şi soţul său, ambii în vârstă de circa 40 de ani, au fost acuzaţi de tăinuire de cadavru, după ce poliţia a găsit un fetus în congelatorul din locuinţa lor din cartierul Borghesiana din Roma, relatează presa din Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a fost alertată de medicii de la policlinica Casilino după ce femeia s-a prezentat la urgenţe cu o sângerare puternică, a cărei cauză susţinea că nu o poate explica.

După o examinare la secţia de ginecologie, medicii au stabilit că sângerarea se datora unui avort sau unei naşteri premature. Pentru a elucida misterul, spitalul a transmis raportul medical la poliţie. 

Când poliţiştii au ajuns la domiciliul cuplului, au găsit în congelator un fetus de patru luni şi de aproximativ 30 de centimetri lungime.

Potrivit Corriere della Sera, femeia ar fi explicat că a pierdut copilul în casă, după ce s-a simţit rău şi a suferit un avort spontan.

Procuratura a ordonat efectuarea unei autopsii asupra fătului pentru a stabili cauza morţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.