Oprah Winfrey a reacţionat după anunţul decesului jurnalistei de televiziune Barbara Walters afirmând că fără ea nu ar fi existat nici ea şi nici orice altă femeie care poate fi văzută la ştiri. Arianna Huffington a vorbit despre Walters ca despre ”o legendă şi o deschizătoare de drumuri care a avut un impact uriaş asupra jurnalismului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fără Barbara Walters n-aş fi existat eu – şi nicio altă femeie pe care o vedeţi la ştirile de seară, de dimineaţă şi de zi cu zi. Ea a fost într-adevăr o deschizătoare de drumuri. Am făcut prima mea audiţie la televizor cu ea în minte tot timpul”, a scris Oprah Winfrey pe Facebook, declarându-se recunoscătoare că a cunoscut-o pe Walters.
Oprah Winfrey a postat şi o fotografie alături de Barbara Walters.

Şi Arianna Huffington a vorbit despre Walters ca despre un deschizător de drumuri.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Barbara Walters a murit în această seară, la locuinţa ei din New York. O legendă şi o deschizătoare de drumuri care a avut un impact uriaş asupra jurnalismului şi asupra culturii noastre. La nivel personal, sunt plină de recunoştinţă pentru rolul important pe care Barbara l-a jucat în viaţa mea, inclusiv în calitate de naşă iubită a fiicei mele celei mai mari. Ea a fost acolo pentru mine în momentele importante şi în cele private. Îmi voi aminti pentru totdeauna această zi la botezul Christinei. te iubesc Barbara!”, a scris ea, postând o fotografie.

FOTO: Facebook / Arianna Huffington
FOTO: Facebook / Arianna Huffington
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.