Moartea a trei ostatici israelieni care au fost răpiţi de Hamas în timpul atacurilor din 7 octombrie au fost confirmate vineri de familiile lor, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Familia Ofrei Keidar, în vârstă de 70 de ani, a spus că a fost informată că a fost ucisă în timp ce se afla în Gaza, potrivit unei declaraţii scrise a Forumului pentru ostatici din Israel.

Lui Keidar „îi plăcea grădinăritul, să înoate în piscina kibbutzului, grădina zoologică din kibbutz şi mai ales să facă plimbări liniştite de dimineaţă devreme printre plantaţiile de citrice, pe potecile pe care le preţuia atât de mult”, potrivit declaraţiei.

Keidar a fost răpită când a ieşit la plimbarea de dimineaţă în Kibbutzul Be’eri pe 7 octombrie, se arată în comunicat.

Forumul a anunţat, de asemenea, că deplânge moartea ostaticului israelian, Guy Illouz.

Illouz, în vârstă de 26 de ani, a fost răpit de la festivalul în aer liber din Re’im, în timpul atacurilor mortale, se spune în comunicat.

Familia sa şi-a amintit de el ca fiind un „muzician tânăr şi promiţător, care a lucrat ca inginer de sunet pentru artistul israelian Shalom Hanoch şi trupa „HaYehudim”.

Şi Kibbutzul Nir Oz a anunţat cu „mare durere” moartea unuia dintre membrii săi, Eliyahu (Churchill) Margalit, 76 de ani.

Margalit a fost căsătorit cu Daphna, tată al lui Noa, Danny şi Nili şi bunic pentur trei nepoţi, se spune în comunicat.

El a fost descris drept „un adevărat cowboy, dedicat administrării grajdurilor ine kibbutz şi fermei de vite de mulţi ani”.
Fiica lui Margalit, în vârstă de 41 de ani, Nilli Margalit, a fost şi ea răpită şi dusă în Gaza în timpul atacurilor Hamas, dar a fost eliberată joi.

Vineri, purtătorul de cuvânt al IDF, contraamiralul Daniel Hagari a anunţat moartea lui Eliyahu Margalit.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.