Ministrul britanic de externe David Cameron s-a întâlnit cu fostul preşedinte Donald Trump în Florida, înainte de a se îndrepta spre Washington DC pentru discuţii, transmite BBC. În timpul vizitei Lordului Cameron în SUA, se aşteaptă ca acesta să vorbească cu Antony Blinken despre sprijinul acordat Ucrainei şi despre aducerea stabilităţii în Orientul Mijlociu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lordul Cameron se află în SUA pentru discuţii cu înalţi oficiali guvernamentali despre războaiele din Gaza şi Ucraina. Nu este neobişnuit ca secretarii de externe să se întâlnească cu candidaţii opoziţiei în timpul vizitelor în străinătate.

Lordul Cameron l-a criticat anterior pe Trump, care va candida probabil din partea Partidului Republican la alegerile din SUA.

În timpul vizitei Lordului Cameron în SUA, se aşteaptă ca acesta să vorbească cu Antony Blinken despre sprijinul acordat Ucrainei şi despre aducerea stabilităţii în Orientul Mijlociu, a precizat Biroul pentru Afaceri Externe, Commonwealth şi Dezvoltare al Regatului Unit.

Parlamentarii republicani blochează de luni de zile un pachet de ajutor militar de 60 de miliarde de dolari propus pentru Ucraina. Donald Trump şi susţinătorii săi din cadrul partidului se opun pachetului american care oferă ajutor Ucrainei.

Cei din Camera Reprezentanţilor au promis să voteze împotriva pachetului fără ca mai întâi să se ajungă la un acord asupra unei finanţări suplimentare pentru securitatea frontierelor SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.