Cutremurul cu magnitudinea de 7,4 care a lovit Taiwanul săptămâna aceasta ar fi putut avea consecinţe grave pentru nou-născuţii de la o maternitate. Însă, imediat ce au început trepidaţiile, trei asistente medicale curajoase s-au grăbit să le vină în ajutor, punând salvarea copiilor mai presus de propriul instinct de conservare. Imaginile surprinse de camerele de luat vederi de la maternitatea Listen Care din Zhubei, comitatul Hsinchu, au surprins momentul şi au devenit virale pe reţelele sociale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La scurt timp după ce au simţit primele vibraţii, asistentele s-au repezit la incubatoare. Ţinându-le împreună, au împiedicat ca acestea să se ciocnească de pereţi sau, şi mai rău, să se răstoarne. Datorită curajului lor, aceşti nou-născuţi au scăpat de cel mai puternic cutremur care a lovit insula în ultimii 25 de ani.

Potrivit autorităţilor, cutremurul cu magnitudinea de 7,4 s-a soldat până în prezent cu 12 morţi şi peste o mie de răniţi. Sute de persoane sunt încă izolate în munţii din estul insulei, drumurile fiind blocate de alunecări de teren şi căderi de pietre.
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.