Mai mult de 400 de bolnavi de Covid-19 au murit în ultimele 24 de ore în Franţa, dar numărul pacienţilor la terapie intensivă se diminuează pentru a doua zi consecutiv, potrivit statisticilor oficiale publicate miercuri, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Datele Agenţiei sanitarea de Sănătate publică în Franţa au recenzat 427 de morţi în ultimele 24 de ore în spitale, bilanţul total al deceselor din cauza coronavirusului ajungând la 46.000 de la debutul pandemiei în Franţa. 

Cu toate astea, presiunea pe secţiile de terapie intensivă scade, chiar dacă rămâne sub tensiune: 4.759 de pacienţi de Covid-19 sunt la reanimare, dintre care 361 internaţi în ultimele 24 de ore. 

Luni, 4.919 de pacienţi erau internaţi la ATI, iar marţi - 4.838. 

Miercuri, 32.811 de persoane infectate cu coronavirus au fost spitalizate, faţă de 33.500 cu o zi înainte, un nivel care nu a mai fost atins de la primul val din primăvară. 

Preşedintele francez Emmanuel Macron va vorbi săptămâna viitoare când va anunţa când vor fi relaxate măsurile.         

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.