China nu a raportat niciun deces provocat de Covid-19 în ultimele 24 de ore, pentru prima dată din luna ianuarie, informează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisia Naţională de Sănătate a început pe 25 ianuarie să raporteze zilnic numărul de cazuri noi înregistrate şi numărul de decese.

Pe parcursul ultimelor două săptămâni, bilanţul deceselor zilnice a oscilat între 1 şi 7. Din cele 55 de decese raportate în decurs de 14 zile în China, 51 au fost înregistrate în oraşul Wuhan, provincia Hubei, unde a izbucnit pandemia.

Marţi, autorităţile au raportat 32 de noi cazuri, toate importate. 

În provincia Hubei, există 518 cazuri, cu 184 de pacienţi în stare gravă. Miercuri ar urma să fie ridicate, pentru locuitorii sănătoşi, restricţiile de deplasare impuse în luna ianuarie.

Numărul total al deceselor înregistrate în China este de 3.212.

La nivel mondial, de la depistarea coronavirusului în China, la finalul anului trecut, au fost înregistrate peste 1,3 milioane de cazuri de îmbolnăvire şi mai mult de 73.800 de decese. Din totalul infectărilor, peste 274.000 de oameni au fost vindecaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.