Pandemia de coronavirus s-a soldat până acum cu cel puţin 921.097 de decese în întreaga lume. Au fost înregistrate peste 28.819.490 de cazuri de infectare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe primul loc în topul celor mai afectate ţări este în continuare SUA, cu 6.486.401 cazuri de infectare şi 193.705 decese. Brazilia ocupă locul doi, cu 131.210 decese, iar India este pe trei, cu 78.586 de decese.

Numărul de cazuri înregistrate nu reflectă însă decât o parte a numărului real de contaminări. Unele ţări fac teste doar pentru cazurile grave, altele fac teste selectiv, iar alte ţări au capacitate limitată de testare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.