Protecţia Civilă din Italia a înregistrat pentru a treia zi consecutiv o scădere a numărului de îmbolnăviri, în timp ce acela al victimelor a crescut uşor faţă de luni. Persoane diagnosticate cu coronavirus în prezent sunt 54.030, cu 3.612 mai mult faţă de ziua precedentă. Numărul deceselor din ultimele 24 de ore a ajuns la 743, totalul fiind de 6.820, potrivit La Repubblica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunt 3.396 pacienţi la Terapie Intensivă, adică 6% din total. Pacienţi vindecaţi sunt 8.326 (cu 894 mai mulţi faţă de ziua precedentă).

Consiliul de miniştri a aprobat decretul de lege care introduce sancţiuni mai dure pentru cei care încalcă normele impuse pentru a stopa răspândirea coronavirusului. Cei care nu respectă măsurile "sunt pedepsiţi cu amenzi de la 500 la 4.000 de euro". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.