Preşedinta Comisiei Europene (CE) Ursula von der Leyen a salutat luni, într-un comunicat, propunerea Franţei şi Germaniei în vederea unei relansări a economiei europene după pandemia noului coronavirus, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ursula von der Leyen a salutat propunerea cancelarului german Angela Merkel şi preşedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la înfiinţarea unui ”fond de relansare” economică în valoare de 500 de miliarde de euro destinat ”solidarităţii şi creşterii” economice în Uniuniea Europeană (UE).

Franţa şi Germania propun luni, într-o declaraţie comună, ca planul de relansare european să fie dotat cu 500 de miliarde de euro la capitolul cheltuielilor bugetare pentru statele membre UE cele mai afectate de epidemia covid-19, care aproape a paralizat activitatea economică pe continent, relatează AFP.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.