Oraşul Kramatorsk din estul Ucrainei a fost joi din nou atacat de Rusia, după ce în ajun o rachetă a lovit un bloc de locuinţe şi a provocat moartea a cel puţin trei persoane, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Două rachete au aterizat chiar în apropierea locului unde încă se desfăşura operaţiunea de salvare din cartierul rezidenţial care a fost lovit miercuri seara.

Potrivit informaţiilor preliminare, şi loviturile de joi au provocat victime civile, a declarat Pavlo Kirilenko, şeful administraţiei militare regionale, dar deocamdată nu se ştie bilanţul.

Jurnaliştii CNN au fost martori la loviturile de joi cu rachete asupra oraşului - au auzit prima rachetă în timp ce se apropia şi apoi au văzând-o pe cea de-a doua.

"Kramatorsk s-a cutremurat din nou din cauza unor explozii, deoarece ruşii au lansat încă două lovituri cu rachete", a declarat Kirilenko pe aplicaţia de mesagerie Telegram. "Din nou, au lovit centrul oraşului, clădiri rezidenţiale", a spus el.

Primarul oraşului, Oleksandr Honcearenko, a confirmat că a avut loc un atac asupra oraşului Kramatorsk şi a îndemnat locuitorii să rămână în adăposturile antiaeriene.

Atacul de miercuri seară s-a soldat cu trei morţi şi 20 de răniţi, dintre care doi sunt în stare critică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.