Cincisprezece persoane au murit duminică într-o coliziune între un minibuz şi două camioane, în regiunea rusă Ulianovsk (Volga), potrivit agenţiilor ruse de presă, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor martori citaţi de agenţiile ruse, un camion a ieşit de pe banda pe care circula şi a intrat în coliziune cu un minibuz care circula în sens invers, în apropierea satului Nikolaievka.

În momentul accidentului, minibuzul a fost lovit din din spate de alt camion.

Potrivit unor imagini difuzate de postul rus de televiziune Ren TV, minibuzul a fost aproape în întregime aplatizat de cele două camioane.

Acest accident s-a soldat cu 15 morţi - toţi cetăţeni kazahi -, anunţă serviciile de salvare, citate de agenţia publică rusă de presă RIA Novosti.

Alte trei persoane - doi bărbaţi şi o o femeie - au fost spitalizaţi în stare gravă, anunţă într-o postare pe Telegram guvernatorul regiunii Ulianovsk, Aleksei Ruskih.

Încălcări ale regulilor de siguranţă rutieră sunt frecvente în Rusia, unde în ultimii ani au avut loc mai multe accidente de autobuz sângeroase.

În ianuarie, cinci persoane au murit, iar alte 21 au fost rănite într-un accident de autobuz în regiunea Reazan, la aproximativ 270 de kilometri sud de Moscova.

În decembrie 2019, un autobuz la bodul căruia se aflau aproximativ 40 de pasageri a căzut într-un rău îngheţat, în regiunea Zabaikalsk, în Siberia, şi s-a soldat cu 19 morţi şi 21 de răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.