Cinci persoane au murit la un azil din Hollywood, Florida, după ce uraganul Irma a avariat sistemul de aer condiţionat al centrului, au anunţat miercuri autorităţile citate de Huffington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Azilul, Rehabilitation Center of Hollywood Hills, a evacuat între timp 115 pacienţi.

“Din câte şi din câte înţeleg, sunt cinci decese în total, de la acelaşi centru de îngrijire”, a declarat primarul din Broward County, Barbara Sharief. “Trei au avut loc la centru şi doi au fost declaraţi morţi la sosirea la spital”, a adăugat oficialul.

Între timp, poliţia din Miami a anunţat că a arestat peste 50 de persoane suspectate de jafuri în timpul uraganului Irma, dintre care 26 acuzaţi că au spart un supermarket sâmbătă seară.

Autorităţile au ridicat restricţiile de circulaţie impuse în week-end, pentru a preveni jafurile şi a asigura siguranţa populaţiei.

În noaptea de duminică spre luni, uraganul Irma a lovit coasta de vest a Floridei, răstrurnând palmieri, smulgând stâlpi electrici şi deversând ploi diluviene, afectând o zonă extrem de frecventată de turiştişi vulnerabilă la creşterea nivelului apelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.