Un băiat a fost arestat miercuri după ce a deschis focul într-o şcoală elementară la Belgrad, anunţă autorităţile, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinci copii au fost răniţi în acest incident armat, potrivit postului N1, afiliat CNN, înainte ca acest elev din clasa a şaptea - în general în vârstă de 12-13 ani - să fie arestat.

Ministerul sârb de Interne anunţă într-o postare pe Facebook că a fost informat că miercuri, la ora locală 8.40 (şi ora României), a avut loc un atac armat la Şcoala Elementară Vladislav Ribnikar, în Vračar, un cartier de lux în capitala sârbă.

”Toate patrulele disponibile de poliţie au fost trimise la faţa locului, unde au intrat imediat în şcoală şi l-au reţinut pe minor, un elev din clasa a şaptea, suspectat de faptul că a tras mai multe focuri cu arma tatălui său în elevi şi în pazniocul şcolii”, anunţă ministerul.

”Răniţii primesc îngrijiri medicale, iar poliţia acţionează pentru a stabili faptele şi circumstanţele care au condus la incident”, anunţă într-un comunicat ministerul.

Presa sârbă publică informaţii contradictorii despre numărul răniţilor.

Potrivit televiziunii naţionale RTS, cel puţin şase elevi şi un profesor au fost răniţi în acest atac armat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.